måndag 30 mars 2009

hund, igen

Jag skall köpa en hund! Det är bestämt och alla parter som krävt övertalning har övertalats och nu lever jag i en rosaskimrande, hunddoftande fantasivärld i väntan på att min blivande bästa vän skall födas. Den existerar nämligen inte ännu. Ända till hösten måste jag vänta. Så den där hunden kommer att ha jävliga paineita att vara siistii, med tanke på hur länge jag hinner fantisera om den och alla roliga saker vi skall göra tillsammans. Den gör nog bäst i att leva upp till alla MINA förväntningar. hähä.

tisdag 24 mars 2009

jag gillar lunch

Nu ska jag börja gå till skolan. Klockan är 11:04. Och jag skall gå för att äta lunch. Inte studera. Hähä.
Det bästa med skolan är skolluncherna. När jag, någon enstaka gång, masar mej till skolan till den tid då vi verkligen börjar, sitter jag bara och väntar på att det skall bli lunch. Först, runt klockan tie, är det kaffepaus. Endel kan inte hålla sig. Dom köper en semla redan då. För kaffepausen är som en försmak av lunch. Och oftast har man inte ätit frukost. Men tricket är att skita i hungern, sörpla på sitt kaffe och invänta riktiga lunchen.

För då jävlar.

Ris och potatis och sås och kött hur mycket man vill och sallad och bröd. BRÖD. Det har kommit brödrestriktioner, bara två bitar per man. Men DET skiter man i. Nybakat bröd. Hur mycket som helst.
Himmelriket.

Om 49 minuter smäller det. Lunch! Nu kör vi!

söndag 22 mars 2009

knark-gardin

Jag har uppfunnit en gardin. Man är väl inte formgivare för intet. Det ser ut som något en knarkare skulle hängt upp i ett extas-rus.


Nu är hönorna färdiga och satta i bur. Jag tänker aldrig mer rita en enda höna. Never. Ever.ensamhet och burhöns

Jag är lämnad ensam. Jag sitter i min dystra ensamhet och ritar hönor. Många jävla hönor, kan jag säga er.

Sen börjar jag stressa över min ekonomi. Jag har ärvt det efter min far. Jag stressar som min far och slösar som min mor. En jävligt dålig kombination, kan jag berätta för er. Det orsakar magsår och huvudvärk.

Min pappa var helt fucking militant. Han höll koll på en då man duschade. När man hade duschat tillräckligt länge så kom han och gav "valomerkki". Alltså satte på och stängde av lampan i badrummet ett par gånger. Ifall man sket i det öppnade han dörren och sa "nu räcker de, du behöver int stå här hela kvällen". Ganska fittigt när man stod där med schampolödder i håret. HÄHÄ.
Och sen fick man inte ha kylskåpsdörren uppe för länge. Man skulle veta vad man ville ha INNAN man öppnade den. Eller så kunde man öppna den, snabbt registrera vad det fanns för alternativ, stänga dörren och kontemplera en stund, innan man igen öppnade kylskåpet och tog ut det man ville ha. Lite som memory liksom.

Och en gång på lågstadiet blev jag intervjuad av tidningen inför stundande farsdag. Dom bad oss berätta om våra pappor, helt kort. Och då sa jag att "pappa skriker när man lämnar framme osten". Och tror ni inte att min kära familj, på morgonen då de slår upp tidningen, förväntansfulla och lite stolta över sin dotter som är i lokala blaskan, får se rubriken "PAPPA SKRIKER NÄR OSTEN STÅR FRAMME". Hähähä. Där fick han.

fredag 20 mars 2009


hönor

Jag håller på och bild-googlar hönor. Helt stört.

Idag var det exkursion till Finlands huvudstad. Tyvärr var jag så trött att jag såsade runt där i tre timmar och sen bestämde jag oc F oss för att ta tåget, två timmar innan bussen med alla glada studeranden skulle vända hemåt igen. Fy faan va skönt. Jag somnade i tåget och vaknade av att jag dreglade. Först tänkte jag at jag nog borde tycka att det var pinsamt och skämmas lite men sen orkade jag inte, utan somnade om.

L sitter och pratar med sin dator. Senast berättade han för den att "vittu du e dum". HÄHÄHÄhäh.

torsdag 19 mars 2009

födelesedags-shag

Min kompis fyller år idag. Grattis C! Du är bäst! Hurra hurra.
Okej, så jag håller på att skriva ett födelsedagssms til denna kompis.Jävligt stolt över att jag kom ihåg det. Enivej. Då hör jag hur min granne i lägenheten ovanför mig tydligen har full blown sexy time! Bra för henne. Men vafan. Jävligt distraherande. Nämen fan.
Nu blir de värre. Hallå.

Nu låter det som nånting gick sönder.Nu låter det som något är antingen extremt trevligt eller jävligt obehagligt.
Nu tänker jag sluta rapportera
.

onsdag 18 mars 2009

FuckMe

Jag är hos min kompis. Vi ska på klädbytarparty. Just nu diskuterar vi att min kompis ser lite för fuck me ut. Så kan man inte se ut. Fy fy. Det är jag som är superslampan. Inte hon.

tisdag 17 mars 2009

slampa

Idag FYNDADE jag på lopptorg i Parrrrgas. Två klänningar. Den ena så jävla ful att den blev snygg. Den andra var söt.

Vem är en slampa? JAG är en slampa!
Hähä.

söndag 15 mars 2009

tummen i röven.

jag har haft,eller har, tummen i röven. Vilkte betyder att jag inte orkar göra ett skit. Som uppdatera bloggar eller sånt.
Men jag orkar konsumera. Därför har jag köpt ett nytt, fantastiskt fint skrivbord. Från IKEA. Nu försvann stjärnglansen va, häehäe?!
Men den har en glasskiva. Och står på bockben. Fancy Fancy. Och så köpte jag en sliten snuskig sjaskig sunkig ljusblås stol som snurrar runt från kirppis. Perfecto.
Nu var det bara den där tummen i röven...

måndag 9 mars 2009

nöffnöffnöff.

Idag klockan 22:00 Publicerar BECKMANS sina förhandsuppgifter. gREAT sUCCESS!

vävhelvete.

uhuuuuuu. Uhuuuuu. BUhuuuu. Jag måste väva en matta. För det säger min lärare. Alla måste väva en matta. Buhuuu. JAg vill inte väva en matta. Jag vill sitta framför min dator och klicka fram greatness digitalt. Jag vill inte väva. Det gjorde man på 1800-talet. Det kan man låta små barn i Afghanistan göra. Dom kan sånt. Ge mej min dator. Buäääh.

söndag 8 mars 2009

kakhuset, igen!

JEJEJEEE!

Nu har Mattias, han som är tillsammans med Alexandra och tillsammans med henne skriver bloggen kakhuset på metrobloggen.se, åkt tillbaka till Australien! JEJEJE!
Äntligen kan man läsa om hans bachelorliv in disguise! Och han börjar bra! Han "hänger" med sin "kompis". "Plötsligt" kommer "kompisen" på att han har fri tillgång till simbassäng och bubbelpool. Så det är klart det skall badas. Så Mattias och "kompisen" badar bubbelpool, "ensamma". JEAH RIGHT! Det faktum att han poängterade att de var ensamma är smygångesten och otrohetsparanoian som sipprar fram! Bubbelpoolsorgier i Australien mellan raderna. Härliga grejer.
Och Alexandra skriver att hon har som mål att gå ner 5 kg innan Australien. Neurotisk! Härligt! Denna smygångestladdade blogg har räddat min annars ganska mediokra dag, tack vare alla nya härligt smygångestångande inlägg.

Och så är det godisdag! Livet ler.

lördag 7 mars 2009

Rakel Liekki

Nu har Rakel Liekki fått en ny trerummare, inredd och omplanerad, av mej. Inte på riktigt förstås. Bara på skoj. Fan vad tacky det blev. Tacky tacky yucky yucky. Hähä.

döende farfar

Gnäll gnäll.

Det ligger en sjukling i min säng, som luktar som min farfar innan han dog. En blandning a bakterier och stillaliggande. A walk back memory lane verkligen.