måndag 31 maj 2010

bajs.

Åh saTTan jag mår så jävla illa. Och detta inte enbart för att jag hörde tysklands euroviisubidrag. Utan för att jag var o doka. Igår. Söndagsdoku är extremt bra. Det känns lite extra dekadent att vara full på en söndag men det känns också extra bajs att ha krapula på en måndag.

lördag 29 maj 2010

pepsi Max

Jag får såna jävla gaser i magen av Pepsi Max. Ont gör det. Osmickrande.
Min bästa vän har blivit min fiende. Även Du Min Brutus?

EUROVISION!

NÅ JÅÅÅ! ÄNTLIGEN! Euroviisut! Som jag har längtat!
Not.
Men om jag dokar tillräckligt kanske jag kan ta mig igenom hela showen. Utan att yxmörda någon. Kanske.
E de nån som vill titta med mej?

fredag 28 maj 2010

Fäszjön 4 Dogz and bitchezz


TITTATITTATITTA!!!!!!!!1111ettettett. Det är jag och min hundson. Tänk att han är Bara Min!

Es Lilla Fest

Var just på den här fina tjejens födelsedagsgettogether
Det var mycket najs och massor med kompizar. E tyckte om örhängena jag gav til lhenne och hon var så fin i dom och jag blev så glad. Jag blir så glad av att vara med E. Hon tycker om korsord som jag. Hurra för E!

resurrection

Jaha. Så var det slut på bloggtorkan. Alltid nu och då så blir jag så där flegmatiskt lat och orkeslös MEN SEN kan jag alltid lite på att det kommer en kommentar på mitt tusen år gamla VARGinlägg och då blir jag så sjukt lycklig att blogglusten återvänder.

Är du dum i huvet jävla sopa har vargarna skadat din jävla hjärna! åk hem till ditt jävla kanin land eller var du nu kommer ifrån... varg hatare!!

Detta skrev någon Anonym. Men alltså bra för vargarna att dom har så intelligenta och verbala förkämpar. Verkligen. Hohohoho. Jag menar kaninland. KANINLAND. Genialiskt!
Dessutom, att misstänka att vargarna har skadat min hjärna?! Men precis!Så måste det ju vara. En dag när jag var på promenad i skogen så blev jag kidnappad av ett gäng vargar. Dom tog mig till Vargsjukhuset För Experimentell Neurokirurgi och efter ett misslyckat ingrepp som resulterade i bestående skador på min hjärna har jag alltid hatat vargar. HAAT.

Nä nu sänker jag mig bara till deras nivå. Måste sluta....