fredag 25 juni 2010

JE MIDSOMMAR JEE

Bitches. Jag är på jobb. Blä.

tisdag 8 juni 2010

HM FAA

alltså. jag och A tog en liten detour till håfårs på vägen hem från bårgå. Vi tänkte gå till Monki och Weekday (som båda var lika rensade och oinspirerande som jag när jag har krapula) men mitt main target va henksu och manksu och deras FASHION AGAINST AIDS. Okej så vi gick til kämps HM. Ingenting. Jag gick runt och skrek var e all AIDS, jag vill ha AIDS. Hej, ge mig AIDS. Sen hörde jag mig själv och slutade. Men inte fan fans det AIDS där inte. Och inte i den andra Men heller. Så voi nu saaaatan. Jag måste få dendär tunikan. Nu. Och allt annat jag tänkte köpa.Liksom snälla. Jag vill ju bara få konsumera. Låt mig konsumera. Gah.

söndag 6 juni 2010

Som i en film

I borgå är det gott att vara. E hade fixat glutenfritt bröd och bakelser till mig. Jag typ grät av glädje.
Vi har ätit studentbuffemat. Mums. Och druckit champpis. Mums. Och umgåtts. Och allt här är som taget ur en brittisk långfilm om systrar på the countryside och alla är lyckliga och glada och det doftar gott och solen skiner. Och alla är vackra. Och nyponkindade. Och hälsosamma. Jag visste inte att det fanns på riktigt.

lördag 5 juni 2010

Eller

Eller så har dom kommit på att dom vill knulla runt och det passar inte i deras image. Eller så har någondera kommit underfund med att han/hon är homosexuell. Eller så har han haft en affär med tjejens morsa. Eller så har hon haft en affär med en föreläsare på uni. Eller så har båda fått afasi. Eller så har båda drabbats av paranoid schizofreni. Eller så har tjejen drop out from school och jobbar som strippa (passar ej i imagen) .
typ. Något sånt.

kahuset som sprängdes.

Igår började jag på min filosofiuppsats nummer 1. Jag svamlad lite om att fula människor inte kan ha fula kläder men sen gav jag upp och tittade på thank you for smoking och åt min fjärde glass för dagen BEACH2010HEREICOMEEEEE!

Hej Kakhusets.se har lagt av med bloggandet. Åhå. Det kann bara betyda...några saker. Typ att Tjejen blev på smällen och nu ska dom göra abort och dom är annars så politiskt korrekta att det sku skada deras image. Eller så har dom gjort slut. Eller så har dom kommit underfund med att dom i sjävla verket är syskon. Eller så är någon av dem döende. Eller så har dom inte råd med internet hemma. Eller så har tjejen blivit tjock och vill inte visa sig mer på bloggen. Eller så huserar illegala immigranter i deras lägenhet så dom måst vara incognito. Eller så driver dom bordell och vill ligga lite lågt. Eller så odlar dom marijuana hemma.
Ja typ. Nåt sånt.

torsdag 3 juni 2010

träflig dag

Idag had vi piknik i parken. mycket trevligt. Kride hade bakat en så jävligt god tårta och Jag och E hade skaffat grill och korv så naturally grillade vi korv. KORV FTW! Korv är så satans gott. KORVKORVkORVKORV! KOOOOORV!Korv.
Jag var och grillade fläsk även tidigar idag (nämligen mitt eget) tillsammans med Kride och E. På stranden. Ingen tyckte att jag hade blivit brun. Misslyckad grillning.

Min hund kom med på pikniken och denvar helt ADHD. Jag ville slå den. Eller dränka den i en tunna kallt vatten. Sådär att den nästan dör. Som varnande exempel liksom. E ville att vi skulle grilla honom. Jag sade att vi inte hade lämpliga verktyg med oss för sådant. Men nästa gång kanske.
Djävulshunden.

filmrecension

Ja va kan man säga om Sex and the city? Carrie var perus häst och Miranda som vanlit en fittig lesbo och Samanta helt bäst och Charlotte BLAAAH.
Det e min verdict. Jag ger den EN HALV DVÄRG av 5 möjliga! För man fick se lite naket. Och så va Liza Minelli med. Den halva dvärgen är nog hennes förtjänst helt och hållet när jag tänker efter..

onsdag 2 juni 2010

SATCKLSÖAFLKÅPeLÄÖEGLÄ

Jes. Imorgon är det SEKS ÄND DÖ SITIIII! JE EEEEE!!!!!!!11111ettettett
Not.
Men jag har blivit lovad rigorösa mängder alkohol innan vi äntrar biografen så månne jag inte skall klara det. Utan att yxmörda någon alltså.
Jag tycker att Sarah Jessica Parker ser ut som en häst. Sedan läste jag att hon använder schampo för hästar. Coincidence? I think Not!

Borgå kallar på mig, känner jag. Jag har aldrig varit där så de e väl på tiden. Vill någon ta hand om min hund? Lördag till måndag?
Sneeeela sneeela någon??
skitnödig.

Idag var vi ute på sjukt lång promenad med Freddy. Mitt i allt fick jag ripuliattack. Jag tänkte seriöst köra en indier o sätta mig i gräset någonstans för jag trodde att det snart sku komma ut genom munnen. Jag gick hem dubbelvikt. Jag klarade det.
Dagens triumf: sket inte på sig utomhus.