måndag 28 februari 2011

om jag hör framstupa sidoläge en gång till så kommer jag att få en attack.
Vill. inte. ha. första.hjälpen. Mest för att då måste man förstahjälpa om nån skulle ha nåt förstahälpenlösbart problem.
Lista på saker jag hatar:
1. Hjälpa andra.

Ja, ni förstår.

doftte


okej så det gick bra att vakna idag.
Men jag sket i att duscha.
Därför tänkte jag göra det på det ryska sättet och spraya obscena mängder parfym på mig själv för att inte stinka. Eller lite får man stinka, det är bara coolt (försöker lansera en ny grej här, märker ni?).
Tror ni inte att parfymhelvetet hamnade i min tekopp?
Tror ni inte jag drack tehelvetet ändå.
Fyfan vad det smakade faaan.

söndag 27 februari 2011

imorgon börjar skolan igen. Då är det slut på att sova till klockan 15. Men värst av allt; jag måste gå i duschen. Suck.

fredag 25 februari 2011

okej Vad skall jag göra idag?
Jag vaknade klockan 8:30. Sedan åt jag frukost. Sedan gick jag och lade mig igen.
Nu är kockan 1:30 och jag har just vaknat. Tänkte äta lite frukost. Har inte inspirationen kommit till mig när jag ätit färdigt tror jag att jag drar en favorit i repris. Och går och lägger mig.

torsdag 24 februari 2011


I njuu jårk kan man enligt sofi fahrman sitta utomhus och äta. Lite fräckt. Fräckt är också att hon fått ett visum. Vadå för visum? Ett nolo-visum? Så hon kan skriva urusla böcker? Nu ska hon tydligen skriva en TREDJE del i serien om ELsaaaa. HUrra! Jag skall gå leta fram en extra stor nolo-blanket.
Vad i helvet gör du här? undrar ni nu. Jag simulerar att jag sitter på en uteservering. Under en prunkande trädkrona. En intressant diskussion ser jag också ut att föra.
äääh vad skall jag göra? JAg är så rastlös! Men ändå sömnig! Som en sengångare som tagit lite dålig ecstasy, förstår ni?
HAr redan stigit upp, ätit lunch och gått ut med hunden. Känns som om jag borde göra något mer med min dag. Men vad?
Gå i duschen kanske?

tecken på fattigdom.

Tur att 10 heta killar inte kom och bowlade med mig. För jag skulle inte har råd att bjuda dom på en bisse. Och allra minst två.

tecken på fattigdom.

Man vet att man är fattig när man tvingas spendera sina pengar på mat, istället för en ny tatska.

Hans Ulrich HorsterHans Ulrich Horster
Jag behöver en nolo-blanket.

tecken på fattigdom.

Man vet att man är fattig då man äter gamla russin från längst in i skåpet som godis. För man har inte råd att köpa godis.
jag sökte just stipendium . Dom vill att man skall tigga och ha sig. "Redogör för den ekonomiska situationen". Nå den suger. Hej kåmåån. Jag har 2,47 på kontot. Kan jag inte bara skicka mitt kontoutdrag? Liksom hej, jag är fattig. Och nej jag har inget spar-konto att save mitt ass. Två och förttisju.Det är vad jag har.

superbowl

Jag tittade just på lite AMerican Football. Det var final. Green Bay vann. Men gud vilket överpatriotiskt spektakel. Så jag lärde mig at man måste ha en nolo-blanket när man tittar på Superbowl.
Men VAD är en nolo-blanket undrar ni då!
En nolo-blanket är ett tygstycke under vilket man kan gömma sig när någon/något blir så pinsamt att man inte klarar av det mera.
En annan situation då en nolo-blanket behövs är när man läser Barn 312 av Hans Ulrich Horster. Den är så pinsamt dålig att jag tvingades gömma mig under N-B flera gånger. Det enda bra med den boken är att författaren är död vid det här laget, så han kan inte producera mer smörja.
En gång önskade jag mig att jag skulle ha haft en nolo-blanket. Det var när jag ver på Dynamo och såg min marknadsföringslärare. Jag skulle ha behövt åtminstone ett dussin.

tisdag 22 februari 2011

bowling anyone?Hej om det finns 10 heta killar som vill gå bowla med mig, ta kontakt!
Helst skall du se ut såhär.

eller så här:


jag bjuder på bisse. Eller 2.

keks


HEJ ALLA BARN!
Nu är det spåttlov. Man ska spåtta och vara friskus. Eller ta tag i gammalt skolarbete. Eller göra färdigt kommande skolarbete i förväg.


NOOOOOOOOOOOOOOOOOT!


Man skall inte göra ett jävla skit! Och det är jag i alla fall bra på.

Mannen bakade kex igår. Nog för att det va Betty Crocker färdigmix från ståkkan, men ändå. Dom blev lite lustiga. Men det smaka i alla fall kex.

Min farmor från Jakobstad säger förresten tjeeeeks. ALtså in kex utan tjeeeeeks. Och så säger hon Servietter så att ie hörs. ALltså int särvettär. Utan nimenomaan servIEtter.
Skumt.måndag 21 februari 2011

kåmpis


Jag har en Kåmpis. Linda Bee.
Hon går på samma klass som jag.
Hon tycker om bönder. Curt. Hästar. Katter. Naturen. Att segla. Gott rödvin. Åland. Vävning. Att lära sig nya saker.
Hon tycker inte om oreda. Nåjs. Engelskakursen i skolan. Att röka. Sen var det nog något annat men jag glömde det.
I alla fall är hon mycket bra.
En fin person helt enkelt.

fredag 18 februari 2011

Burlesquecirkusrockperformance idag på S-osis! Kan bli bra. Låter lovande flippat. Om det inte vore så kallt och jag så trött..

torsdag 17 februari 2011

virus

hej jag har förresten hört att man får virus av min porrlänk! Oh detta livets ironi.
Jag har dock inte testat själv så ja kan varken konfirmera eller dementera dessa rykten. Ni får helt enkelt pröva själva.

rapport från en mobiltelefon.. Alltså varit hanttavikarie i mitt gamla högstadium och kolla vad awesome grejer dom gör! Enbrud håller på med en textil tavla som föreställer Lady Gaga!
Sen har jag rökt shisha, mums, haft en heldag med Curt, Linda och Ninah och gick bl.a. till Logomo och tittade på Tom of Finland utställning, åkte på möbelmässa med bl.a. Anu och visade svalget med Frida, bjöds på godaste buffen hos Ninah med allt möjligt gott, gick till Dynamo med samma N, Hade fotokurs, förundrades över hur söt min hund är.

fotojag har fotokurs i skolan, det är lite roligt. Så jag fotade viktiga saker, som t.ex. mitt kylskåp

och min sumobrottarspargris.hej.
ursäkta min frånvaro
Det blev köldknäpp och min hjärna frös så jag har inte orkat göra något annat än ligga i sängen och äta godis.