måndag 23 april 2012
Jag och Freddy var butiskchefer förra lördagen så då passade jag på att terrorisera honom lite. MEn han är ju så himla sööööööt i krona!
Har gjort lite möbelrestaurering såhär på sidan om och klätt om två fula gamla skrällen med nya Lotta Jansdottertyger (samt en överhalning färg). Blev ju riktigt fint! Synd att jag inte kan roada hem stolen, den blir nog tyvärr förpassad till soptippen sen när jag åker hem. :( buhu.
Jaha. Nu blev det tyst och dystert för lillasyster åkte hem. Vi hann med en massa kul, texempel:som ni ser så åt vi mest. Åkte ut till Coney Island för att sola. Och fixade naglarna. Och lite shopping också. Uäääh jag önskar att mjauskis skulle stanna här för evör!

tisdag 3 april 2012

JESJESJES alla bloggläsare (speciellt Fridde).
Denna vecka kommer att bli ytterst bra.
För.
På.
Onsdag.
KOMMER KISSIE TILL NEW YORK!
Jag kan inte vänta.
Hoppas hon inte fastnar i karantän.
hehe.

måndag 2 april 2012På Fredagen gick vi till favoritcafeet Orlins som ligger på Lower East Side och åt bravadrätten Steak and Eggs. Det är alltså sjukt mycket kött, två ägg och råstekt potatis, tillsammans med någon god grön röra: Det är helt mathimlen. Speciellt om man är lite krapulantisk. Som jag råkade vara eftersom jag dagen innan träffat norska Silje på Union Pool.
Det var så roligt och på Union Pool finns ett fotomaskin där man kan ta smickrande bilder in på småtimmarna. Hehe.
Någon tyckte att jag såg ut som en hamster. Dom ba "look at those cheeeeeeks". Hihihi. Sen sa jag "yes, I can store things in them" och då tittade dom konstigt på mig och gick bort. jaha. Nehe. int då.

Jag i högform utanför Orlins. Detdär med högform var ett skämt. OBS notera vattenflaskan i handen. Tööörstig. Aaaah. Ja ni vet hur det känns.

fotobevis. Hehe. Silje och jag. Dunderbra team alltså. Nordiska Attacken. Eller nåt. LOL. Jag gömmer mig för jag är nyduschad. Vill inte ta kål på myten att jag aldrig duschar.
Idag åkte vi upp till 80nåntingånde gatan, hela vägen till American Museum of Natural History. För att gå på Museum.

HAHAHA!
JK!

Vi åkte dit för där finns världens godaste hamburgare och milkshakes, nämligen från shake shack! Det är så värt jävliga metrorides i svettiga vagnar med trängsel och svettlukt.

Dessutom har dom treats for dogs där. Så som tack för att Freddy orkade bli medsläpad fick han värsta glassportioner. För hundar!! Så bra!

Sen tossade vi på lite i Central Park men det började regna så vi retirerade efter kanske en halvtimme. Kom hem blöta och glada (och mätta).Såhär ser Freddy ut när han åker metro. Jag har införskaffat en ztylish svart bag till honom från american apparel och den sitter han instoppade i och ser ut som en stor svart tygkorv. Alla blir förstås helt kära i honom så man får vänja sig vid att alla sitter och glor med ett fånigt flin på läpparna. Hehe.NU är det dags för MAD MEN halleluja äntligen har det börjat igen hurrahurrahurra!