fredag 8 juni 2012


Rap critics they say he's "Money Cash Hoes"
I'm from the hood stupid, what type of facts are those
If you grew up with holes in ya zapatos
You'd be celebrating the minute you was havin' dough
I'm like fuck critics you can kiss my whole asshol
En gång gich jag på buddhistisk meditation här i Williamsburg. Notera EN GÅNG.
Enivej.
Vår vägledare för meditationen var en Buddhistisk munk, och han berättade intressanta saker som att pengar och saker är värdelösa, att vi ändå kommer att dö och att den enda sanna glädjen finns i att meditera samt lära ut den buddhistiska filosofin åt sina medmänniskor. Jag tyckte det lät jävligt bra och var på extra pepp humör eftersom jag just köpt nya skor.
Enivej.
Man skall inte sträva efter pengar eller saker eller framgång eller annat som ger en tillfällig glädje. Leende satt jag och nickade, medan jag tänkte på Domino's pizza vi skulle beställa senare på kvällen.

EN annan dag går jag ut med Freddy. Vem stiger inte ut ur sin snitziga MERCEDES med en lite MACBOOK i handen och RAY-BANS PÅ HUVUDET om inte lilla mister  Buddhamunk. JA! MEN PRECIIIIS.

Välkommen till USA.
Hähä. Jag vet inte vad som är roligare. Hur nån har tunat postern eller att det faktum att det är en reklam för en teveshow som handlar om tjejer i rullstol, med sloganen, I DON'T STAND UP. I STAND OUT! HAHAHAHHAHAHAHKAHAHSKHAHKSHkadhkshdahgdkjgdajkgadsjkadomgdööööör.


Aah månen är extra stor ikväll och himlen ser ut som en Fäääshön BLååggörs favvo T-shirt från Gina Tricot.

torsdag 7 juni 2012

Jag kommer att sakna den här staden. För snart blir jag utkastad. Efter 5 månader måste jag åka hem. Lämna det här stället, där uteliggare bygger altare åt sina katter, hus brinner upp och pancakesen smakar himmel. (ja eller mat över huvudtaget.)
sorgsorgsorg. :(


Freddy och Ben har en bromance-moment. Freddy gick över Williamsburg bridge och var helt utmattad. Mest för att han drog så mycket hela jävla tiden. Jag hotar med att kastrera honom varje gång han drar men han verkar inte förstå vad jag säger. Han sku bara veta.Titta vad jag fick av min  chef idag. Egentligen var det vår skräddare Carlys som skulle ha den men han ville inte ha den. Så jag tog den. GRATIS SAKER GE MIG. Det går att spela på den. Jag skall lära Freddy spela på den tänkte jag. Hang Down Your Head Tom Dooley.


Måste börja dricka mera mjölk. Kolla naglarna. 
Och ta bort gammalt nagellack, kanske.

tisdag 5 juni 2012Finns här någon läkare? Does this look infected? Det gör ont!We went to Jersey Shore and not a FUCK was given!


Vad är det för fel på ungarna nuförtiden?

måndag 4 juni 2012

Blondinbellas hund heter Christian. Vem fan döper sin hund till Christian? Helt huvudlöst. Christian, Margareta och Karl-Alfred. 

lördag 2 juni 2012

Det brann just här några hus ifrån oss. Sjukt surrealistiskt att se elden och känna värmen och se glödande pappersbitar flyga runt i luften. Rökmolnet var som en stor svart svamp. Det blåste också så vinden tog tag i elden då och då och det flammade upp. En kvinna i 50års åldern var den enda som inte klarade sig levande ut. Dom håller fortfarande på med eftersläckningar, fast det började brinna för ungefär 6 timmar sen. Och det luktar brandrök i lägenheten.
Sjukt obehagligt.

fredag 1 juni 2012
ha-ha-ha. HAAAA. Bra story. Jag kanske berättar den någon dag.


såhär så är jag glad.
Har köpt ett par HOMG i svart. Om ni inte vet vad det är så voivovoi.
Om ni vet så JA VET! AWESOME!

Har köpt ett till par skor. Nu får jag sluta.

Nä.Jag skulle gå på maskerad och vara tjejen från Team Rocket men sen blev jag sjuk. Lika så bra, kan man tycka så här i efterhand.

Jag spontanshoppade nya skor när jag gick och köpte morgonkaffe. Fy faen vad snygga. That's all.