söndag 31 januari 2010

EL TOCCOLMO!

JE je JE! På fredag åker jag, lillasysteri och pikuhunden till storasysteri i stockholm. Liksom alla andra mode- och storstadslivsdepriverade Åbobor så blir jag varje gång lika till mig i trasorna när jag får åka till stockholm. Det är nästan patetiskt.


Så här ser jag ut när jag är glad och patetisk

Min kompis är SNYGG!

Jag har en kompis; A. Ho ser helt ut som fäshjönblåggaren Jane Aldridge, utom att min A är mycket snyggare. Men det skulle kunna vara hennes borttappade syster.

Okej och efter att jag gjorde dom här kollagen kände jag mig som en jävla stalker. Vem sitter en söndag eftermiddag och gör kollage avsina kompisar medbilder dom hittat på facebook, liksom..

MEN DOM LIKNAR!!! ELLER HUR???
fredag 29 januari 2010

RESULTAT!

Nu blir det spännande, jag skall avslöja resultatet av FRÅGESTUNDEN! Tjohoo!

Okej. Så NOLL personer kommenterade överhuvudtaget. Tack så mycket för det. Jag vill inte att nå märkliga anonyma typer med vad som helst för perversa böjelser lägger sig i vad jag skall äta till middag.

Och det blev sist och slutligen MILAN och KANAPIZZA med lök istället för auraost.

Ja, gott folk. Nu kan ni andas ut. Återgå till vad ni höll på med.

och förlåt oss våra skulderSådan lektyr finner man hos min vän Nina. Det kan verka underligt, men hon är från Österbotten, sini.

jag saknar ord.

Jag saknar ord. På riktigt alltså. Ja har inget att komma med.
Eller jo. Vi kan ha FRÅGESTUND här på blåggen. O zå zpännande! Men ni får inte fråga vad som helst. Ni får inte fråga någonting alls faktiskt! Det är jag som skall fråga er.
Svara i kommentarsfältet.

1. var ska ja äta midag idag;

Hese

Memory Times pizza

Baan Thai
eller irtokarkkin från Makuuni?

Det är allt jag vill veta. Okej Zötnozar! KOMMENTERA! Jag börjar bli hungrig!

aaaavatar

Var just och kollade på Avatar. Najz. Det kom in två helt löst drogpåverkade typer i bion men dom stack efter typ 30 min. Tyligen var dom int tillräckligt höga för att klara av att genomlida filmen.

Det jag skulle ha gjort om jag var i närheten av Pandora, är att slakta varje Taruk jag hittade och göra allt möjligt fint av deras trevliga skin. Tänk en one-shoulder dress i Tarukskinn. Med matchande clutch. OMG HAWTNESS!GIVE ME GIVE ME!

Dom där Na'vina såg ut som Ari Koivunen, minns ni? Idols-Ari, hevi-skämtet.

torsdag 28 januari 2010

vikkans hemlis

Jag har just tryckt bort en fittigt najs order list från Victoria's Secret. En Så FITTIGT najs order list!
Sen talade någon sense me mej och fick mej att inse att jag inte har råd. Just nu är jag fittig och vill skära halsen av denna någon. Imorgon är jag säkert tacksam...jååjåå...

Once you go black you never go back YEZZIR!

Idag var jag till frizzan. Det blev zkitznyggt. Nu är jag zå jävla znygg. Znyggare än Megan Fox. Åh!ÅH! Blondiner e ZÅ ZKIIIT! Brunetter e BÄZT!


OMG! I waz born zexy.
och sen så kan jag ZKOJA TILL DET LITE. Hihihi. Zå luztigt!

kära läsare

HAHAHAHHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAHAHHA! Jag har världens bästa läsare! På riktigt! Så VÄLARTIKULERADE! HähäHÄHÄHÄ! Det här förgyllde min dag.


http://falinminne.blogspot.com/2009/02/vargar.html

onsdag 27 januari 2010

släktkalas

snart skall Freddy till sina gamla hoodz och hälsa på morsan och fastrar och andra hundsläktingar som han bodde hos sina första 8 veckor.
Hoppas hans biologiska hundmamma inte ångrar adoptionen och ställer till med en scen. Han är min nu. Jag har betalat för honom. Jag har avmaskat honom. Lekt med honom och fött honom. Han är min!


DV

Jihu nu är det dags för Datstyrd Visualisering mitt favoritämne über alles. Därför för att det betyder att man kan facebooka och läsa bloggar hela dagen.

tisdag 26 januari 2010

nolo

Jag satt just och drack grönt te och virkade med experimentellt material. Hemma. Frivilligt.

Om du säger till någon så DÖDAR jag dig.

American Apparel

UhhhLAlALALALAL! Mitt shizzle från American Apparel kom idag! Hawt shitt! jag beställde det här:Jag kommer att vara one zexxy biatch. Eller löjesväckande. Har inte riktigt bestämt mig ändå. En dålig sak med dessa bodyn är att de är relativt jobbiga att krångla sig ur, så är man full och pissnödig kan det bli komplicerat. Så kan man inte dansa burlesque i dom heller. Går helt enkelt inte att sexigt dra av sig dom. Ja, ni märker ju vadför egenskaper jag prioriterar i mina plagg så ni förstår säkert hur svårt det är för mig att shoppa. Andra egenskaper jag tycker om är att kläderna skall gå att jäsa i (då man äter mycket), helst inte börja lukta svett och helst kosta mindre än 5 euro.
Lite jobbigt.

F vill ha drama

Min kompis F vill gärna ha lite bloggdrama här i finlandssvenska bloggvärlden (hon e från Pargas sini, där räknas drama som ett fritidsintresse).
Hon svamlade något Martina Aitolehti och bloggkrig och tittade menande på mig. Jag fattade ingenting. Nu har jag gjort min research och NU fattar jag. Hähä. Tyvärr tror jag inte att jag var inblandad. TYVÄRR. Men månne jag nu inte lyckas trampa på nåns tår här inom snar framtid.

Det här blev ett såntdärnt jävla insiderinlägg. Sori.

Feelings

Vet ni vad som är fittigt störande? Bloggare som publicerar DJUPA inlägg och sedan understryker sin sinnesstämning med att citera en sångtext/dikt, gärna på engelska. Dessutom ska texten vara kursiv. Och så jävla copypastead från nån random lyrics sida.
VEM orkar LÄSA sånt SKIIIIIT?

För att ni bättre ska förstå vad jag menar så kommer här The Offsprings "Feelings"

Feelings
Nothing more than feelings
Trying to forget my
Feelings of hate

Imagine
Beating on your face
Trying to forget my
Feelings of hate

Feelings
For all my life i'll feel it
I wish I'd never met you
You'll make me sick again

Feelings, oh oh feelings
Of hate on my mind

Feelings
Feelings like I never liked you
Feelings like I want to kill you
Live in my heart

Feelings
Feelings like I wanna deck you
Feelings like I've gotta get you
Out of my life

Feelings, oh oh feelings
The hate's in my eyes

Feelings, oh oh feelings
You're not very nice

SITZ

Idag är det SITZ på min skola. JEJEJ SITZ! Supa i grupp! Wohoo.
Sedan är det eftersläpp. Lite som efterfest.
Men jag tycker att eftersläpp låter lite som när man sitter på vessan, har skitit färdigt, torkat sig och skall just resa sig när man märker att oj satan det kommer lite till; eftersläpp.
Int för att det någonsin har hänt mej.

Och jag går varken på sitz eller eftersläpp.

tisdag 19 januari 2010

cousin It

Cousin It går i min skola.

måndag 18 januari 2010

NINA-MARIE! THIS IS FOR YOU!

Wohoo! titta här. Hitta en tatuering som ber om att få bli tatuerad på dej.


perverst.

Någon liten pervers nyfikenhet väcktes i mig och fick mej att hamna på en blogg jag annars inte skulle bli caught dead läsa (eller tydligen skulle jag, eftersom jag skriver om det här). Enivej, i ett inlägg läser jag "ja, jag har valt att hänga mig på nätet".

HURRA tänker jag då. Respect. Hon skall hänga sig! På nätet! Jag får följa med hennes hängning. På nätet. Jag skulle just börja youtubea denna trevliga händelse, när jag ögnade igenom inlägget på nytt och då såg att hon skrivit att hon valt att "hänga ut sig på nätet".

Fan också.

jiins update

Okejokejokej.

Så mina jiins från cheap monday har anlänt.
Good news 1: jag får dom på mej (!)
good news 2: jag ser inte ut som en hippo i dom

Bad news 1: jag ser inte helt och hllet INTE ut som en hippo i dom. En mini hippo kanske. Eller kanske en mini elefant. Eller ett litet vårtsvin. Som Pumba.
Bad News 2: Min FiTTigt snygga vän E beställde samma byxor och jag LOVAR att hon kommer att se ut som en jävla gudinna i dom ARGAHHGARHG. Speciellt i jämförelse med mej. Men de e ju good news för henne. Och man skall inte jämföra sig med andra, det sa min mamma.

Eiku just de, det var Fråga Ewa i Frida som sa så. Min mamma var all for jämförelse. Här skall vi inte vara nöjda med vad vi har ånej. Och se på mig idag. Tack mor.
Svammel.

vittus gif.

vittu min fina gifanimation blev ful här på denhär bloggen när jag måste spara den som AVI BUHUHUHUHUHUHUFSHUFHKASJHFj! BU!
men nu blir det lite falindesigngrejs!

Jag skall designa ett mönster för en brödpåse (vittu, skratta int!). Brödsorten är okänd, målgruppen är "såna som äter bröd". Aha. Okej.
Jag måste säga att min mönster gör mig FIIIttigt sugen på bröd. Alltså har jag lyckats! Great success.
får det lov att vara lite bröd?

Boten Freddy


min hund gillar datskin.

Klassfåtå

Häähähäähä. Kunde inte motstå lite giffisering av båjfrendens klassfoto. Hohohohähä.


purläsk

Igår var jag och Nina-Marie på Burlesquekväll. Det var bubbel och vittvin och svett och vissel och halvnakna damer och det var MAGISKT! MAGISKT. JAg vill ha MEEER.


Nina gör sig färdig

Hon blev så här snygg


wow,liksom. En flicka sa att hon vill gifta sig i Ninas klänning.
Hemma hos nina finns japaner

LITE PEOPLE WATCHINGDom hade någon konstig anti-art school rita-av grej. Fattade inte riktigt...


Vi drack bubbel mums


sen var det modevisningMERA PEOPLE WATCHING
Helt sjukt bra kväll. Kaerabatteriet tog dock slut innan själva burlesqueföreställningarna hann börja så fick inte bild på ett enda nummer. Satan. Nästa gång. När allt var slut, kring halv ett så bröt det ut megadiscko på scengolvet och alla vi som kommit och tittat bröt ut i spontandans till madonnas vogue. Det var fjädrar, nippletassels och glitter-stilettskor om vartannat. Härrrligt.

söndag 10 januari 2010

huhhu

Toni Halme har dött. Jag hann just och just recover från Brittany Murphy och nu TONI!

EVVK på rikit.

tisdag 5 januari 2010

jiins.

.
Nya jeans på väg. Hoppas jag inte ser ut som en flodhäst i dom. Happy hippo.
Från Cheap Monday, min hovleverantör.

NYTT ÅR!

Okej alla!

Nytt år. Nya tag.
Vi kan börja med att berätta om min dag. Idag var jag i skolan. FAST VI HAR LEDIGT! Wau. Jag fixade och trixade med lite foton i ett par timmar men printern va helt väck så det spelade ingen roll. Det blev skitfult ändå.

Min lilla hund har komit hem. Den är söt och irriterande och underbar och bits och charmar mej och fittas och gosar på sin dyna och bajsar på golvet
.
titta nu på det lilla miraklet. Visst är an sötare än alla andra hundar du någonsin sett? Som tur har min kompis Frida gett mig uppfostringstips. Ifall dom gör något bus skall man stirra in i deras ögon och morra så tänderna syns; "JAG SKALL DÖÖÖÖDA DEJ". Fungerar skitbra.