tisdag 27 mars 2012

veckoslut.


Herreminjee vad vi har varit igång detta veckoslut.
På torsdagen mötte jag Ian och lallade runt i Williamsburg till tidig morgon, så han fick komma och sova över (han bor på hundranåntingånde gatan på manhattan så det är lättare att bara komma till the Finnish Gasthaus på Conseleya Street och sova över på vår queensizemadrass vi skaffat för övernattande gäster (smygreklam)).
Sen på fredagen åt vi brunch på bästa cafe Orlins på Lower East side. Efter det hade vi andningspaus ochIan åkte hem. För att sedan komma cyklandes tillbaka till Brooklyn, och vi begav oss till Prospect Park. Där satt vi tills solen gått ner och låtsades att vi inte frös. Efter det smaskade vi i oss Indisk mat och begav oss efter det till vårt stammishak Glasslands, där det var DJ set med en känd DJ. Vi mötte upp några kompisar och dansade discodans och svettades. Sen fick Ian komma och sova över, igen! SÅ bra! Han skulle kunna flytta in här tycker jag.
På lördagen kändes det som det var söndag efter två dagars partajande hit och dit men icke, Hayleys födelsedag skulle firas så vi begav oss till Lowe East side och skålade och pratade och gick sedan till en mysko bar med superstarka drinkar som hette bl.a. Zombie och Jamaica Divorce. Jag tog en Zombie. Den smakade som häxblandningarna man gjorde av spriten i mammas och pappas spritskåp när man var 15. Förutom att dom här häxblandingarna kostade 16 dollar. Men lika jävla äckligt var det.
Sen snubblade vi hem och sov hela söndagen, förutom lite Domino's pizza vi tryckte i oss i något skede.
Mycket lyckat veckoslut. Imorgon är det jobb igen. Hurra!
Förresten, kolla in det här;



Ian i parken.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar