fredag 28 maj 2010

resurrection

Jaha. Så var det slut på bloggtorkan. Alltid nu och då så blir jag så där flegmatiskt lat och orkeslös MEN SEN kan jag alltid lite på att det kommer en kommentar på mitt tusen år gamla VARGinlägg och då blir jag så sjukt lycklig att blogglusten återvänder.

Är du dum i huvet jävla sopa har vargarna skadat din jävla hjärna! åk hem till ditt jävla kanin land eller var du nu kommer ifrån... varg hatare!!

Detta skrev någon Anonym. Men alltså bra för vargarna att dom har så intelligenta och verbala förkämpar. Verkligen. Hohohoho. Jag menar kaninland. KANINLAND. Genialiskt!
Dessutom, att misstänka att vargarna har skadat min hjärna?! Men precis!Så måste det ju vara. En dag när jag var på promenad i skogen så blev jag kidnappad av ett gäng vargar. Dom tog mig till Vargsjukhuset För Experimentell Neurokirurgi och efter ett misslyckat ingrepp som resulterade i bestående skador på min hjärna har jag alltid hatat vargar. HAAT.

Nä nu sänker jag mig bara till deras nivå. Måste sluta....

2 kommentarer:

  1. Ja satans varg-hatare!:D Good to have you back;) varifrån hittar folk dit varginlägg o orkar kommentera? Sjukt roligt!
    Hahaa What have you been up to?
    KNUS

    SvaraRadera
  2. heyy girrrl! Ja har bara varit flegu. Perus mej!:) Ska du va i Finland i sommar?

    SvaraRadera