fredag 10 februari 2012

Alltså, USA är ganska knäppt.
Man får typ inte göra nåt här. Inte ha hund på uteserveringen, inte åka med hunden i metron utan korg/väska, inte låta hunden springa lös i parken under vissa tider på dygnet, inte tillåtet att gå med hund (i koppel ens) i vissa delar av parken, inte röka i parken, inte röka på uteserveringen, inte dricka alkohol in public (inte ens öl i en papperspåse), inte ta foton i metron, inte tuta i onödan (350 dollar böter), inte bara "stå och hänga" (no loitering) o.s.v. Och så finns det konstiga uppmaningar, typ i rulltrappan i metron står det på en ljusskylt att Vuxna MÅSTE åka med handen på räcket och hålla blicken framåt, medan barn absolut INTE får ha handen på räcket utan skall stå och hålla en vuxen i handen. HohoHOho. Och så har vi alla kaffemuggar med "hot content", epic! I barerna finns skyltar med "alkoholintag under graviditet kan orsaka fosterskador".
Och massa annat som jag inte orkar skriva nu.
Men tossigt e de.

2 kommentarer:

  1. Var försiktig. Såhär kan det gå om man inte har hunden kopplad i en amerikansk park : http://www.telegraph.co.uk/family/pets/9053359/Dog-walker-tasered-for-not-having-his-animal-on-a-leash.html

    PuZzar!

    SvaraRadera
  2. "I was very concerned they are tasering people just for not having their dogs on a leash," said the 55-year-old. "It just seems really excessive."


    haahaahahahahahahhahahaha!sjukt!

    SvaraRadera