onsdag 29 april 2009

gnäll

jag känner mig som en överkörd struts. Och varje dag som jag kommer hem från skolan, någongång mitt i natten, käner jag mig som om jag knarkat nonstop i 72 timmar och jag stinker så mycket svett att jag har lust att desifincera mina armhålor med något extremt frätande ämne. Ynk ynk.

söndag 26 april 2009

kusin vitamin

Jag har en kusin på facebook. SOm jag vill berätta om. Hans statusuppdateringar är någott av det mest tråkiga, banala vardagssörja man kan tänka sig. Nu skall jag bjuda på lite smakprov:


Är det bara jag som får lust att karva ut mina ögon med kinderäggleksaker när jag läser det här? ÄÄHÄÄÄHHH BAJSNÖÖÖDIGT! snark. Tristress. AAH.

hål i väggen

Efter mina spackeltriumfer var ja ganska nöjd. Men då bestämde sig NÅGON för att sabotera mitt arbete och göra flera hål i väggen. Så efter borrterroristens framfart ser det ut så här;


Fast jag borde ju bara vara nöjd, nu har jag en ypperlig chans att utveckla mina spackeltalanger ytterligare. Hoppas bara att min hyresvärd inte läser min blogg. Hehe. He.

portfolie i mörkret.

Idag har varit en jävvligt bra dag. Muchomucho bra.
Nu sitter jag och knåpar ihop en portfolio för min kurs i textil inredning. Jag HATAR att klippa och klistra. Jag klipper snett, det kommer lim överallt och det ser ut som något producerat av en sexåring med grav ADHD och kass finmotorik. Studerar jag egentligen rätt sak, kan man undra.

Dessutom har jag idag städat köket och satt på en tvättmaskin. HAHAHAH det låter som om jag skulle ha haft sex med en tävttmaskin, det har jag inte tänk på förut, hahahahah! HA! alla dessa limångor gör mej lite bortkollrad, tror jag bestämt.

Faaan vad jag längtar efter min hund! Fast jag är lite livrädd också. Tänk om jag ger den ett urdåligt liv? Täk om jag går runt och har konstant ångest och oro över om den har det bra! Men sen ser jag gubben som alltid rastar sin hund på min gata. Och han sitter i en såndärn elektrisk rullstol. Klarar han av att ha hund så klarar jag väl fan det också. Va?va!

Fan förra veckan höll på ta livet av mej, var i skolan från 8:30 till sju eller nie på kvällen, varje dag. Och nu är det dags för slutspurt, fyfan, JA! NU KÖR VI!

sommar! nästan!

Tjoho! Det är VARMT! Jag tror att jag var en ökenödla i mitt förra liv, som bara låg i solen och stekte sig själv. Jag ÄLSKAR när det är varmt! HETT! Och det har det varit, senaste två dagarna. Idag var det utepremiär för mina Swedish toffel sandaler. Dom är så jävla snygga! Finns på www.swedishhasbeens.com

tisdag 21 april 2009

åhå, dramat med cesar fortsätter

han bara fattar inte. Alltså på riktigt fattar inte. Vad de engelska orden betyder. "Britney Spears" i slutet av meddelandet torde göra honom förvirrad.

I'm the queen of spackel.

Jg spacklade.TVÅ (2) lager. För skall man göra något så kan man lika bra göra det ordentligt. Och jag tror det blev bra. Fast spacklet är grått och väggen gräddvit. Pråpplem mejbi?

nu bjuder jag på lite spackelpornografi. Varsågoda.

han ger inte upp..

...det gör inte jag heller.måndag 20 april 2009

spackel

idag berättade jag i kaffekön att jag skulle hem och spackla. Hade någon några tips, undrade jag lite försynt. DÅ tog det hus i helvete! HAR DU ALDRIG SPACKLAT??? HOHO HÄHÄ HIHI! Nej det har jag inte. Och alla hade tips att ge mej. T.om. hon som stod i kassan förkladrade för mig hur jag skulle göra och drog några spackeldrag i luften, för att liksom demonstrera hur jag, den dumma, oerfarna spacklingsoskulden skulle gå till väga. Okej. Bra. Rapporterar senare om hur det gick (eller inte gick).

lördag 18 april 2009

self pity

jag är sjuk. och lite illamående. Jag åt middag på ett ÄCKLIGT nepalesiskt ställe här i Åbo, jag nämner inga namn, men jag kan ge ett tips; det finns bara en nepalesisk restaurang i Åbo. Nu sitter jag i mina indienbyxor och tycker synd om mej själv. hosthost.

nu ska jag gå titta på family guy. Efter sisådär 15 avsnitt putkeen så brukar jag tro att jag är Stewie och då känns allt mycket roligare.

Adjö grymma värld.

torsdag 16 april 2009

åhå

alla mina tre senaste inlägg har hetat nåot med skit. Det säger kanske något om min inställning för tillfället.

det sket sig!

Efter vävningen var jag så utpumpad att bara tanken på att ta mej upp till tygtryckningssalen och börja göra matematiska uträkningar, blanda färg etcetc fick mej att må illa och framkallade migrän, som jag inte ens lider av. Så jag gick hem istället. Och tittade på family guy. Och somnade. Sedan vaknade jag och hade morkkis. Jag börjar bli en gammal tant. Jag får morkkis över att jag inte tryckt tyg. Andra i min ålder får morkkis av att dom bjöd hela baren på shots och hånglade med grannens man i fyllan.

men nu, lite reklaaaam:


välkomna, sen när det gäller.

skiter sig lite.

Idag skall jag trycka fem meter tyg! Jippi. Det finns ungefär tusentals moment som kan skita sig, egentligen handlar det bara om tur. Antingen skiter det sig totalt eller så skiter det sig bara lite. Det skiter sig alltid lite. Hoppas nu bara att det inte skiter sig totalt.
Håll tummarna för mej idag!

onsdag 15 april 2009

att kväva ångest. The shitty solution.

Jag har stress. Stress stress stress. Och sekunden jag inte har stress och upptäcker avsaknad av stress blir jag stressad. Argh argh argh.

Hur helvetes svårt kan det vara att rota fram lite rosa voilétyg här i Åbo??? INGENSTANS finns det. OCH JAG BEHÖVER DET! Det är huvudingrediensen i min matta, som jag vill börja väva så att jag klarar kursen så att jag får studiepoäng så att jag får studiestöd så att jag inte måste börja sälja mej själv så att jag inte börjar ta droger för att orka med livet så att jag inte dör av av att bli påkörd av ett tåg medan jag lallar runt på spåret hög som ett hus.

Så om du är en 85-årig tant som sitter hemma och pantar på dina asfula voilégardiner från 80-talet i färgen rosa, RO HIT MED DOM. Jag är beredd att sälja mig själv. Eller min själ. Eller min pojkvän. Eller mina vänner (bara dom snygga).

Okej men jag tänkte idag vara lite produktiv, ta ett strypgrepp runt ångesten och sakta se på medan den kvävs till döds. Så jag sprang runt i butiker och letade efter ovannämnda tyg. Och på UFF HITTADE JAG! JAG HITTADE! JAG!HITTADE!
men inte fan var det tyget jag hittade. Nej, istället hittade jag en HUVUDlöst snygg(ful) jeansklänning från 80-talet där och naturligtvis måste jag köpa den. Satan.Satan satan.
Men så e den okså PURE hawtness.

Summa sumarum. JAg skapade mer ångest än jag lyckades förgöra. Bravo Jag. Och vad vill jag att ni kära läsare skall lära er av denna historia?
Rör för fan inte jeansklänningarna i 80-talsstil som finns på UFF.
Dom är mina!

lördag 11 april 2009

50 cent


50 cent är så jävla bra! Han låter som om han är efterbliven när han rappar. Lite sluddrig. Lite korkad liksom. I like!

fredag 10 april 2009

handboll

jag fick en förfrågan om att börja spela handboll. Det har jag nämligen gjort tidigare, någongång, i min fagra ungdom.
Jag sa ja. Sen kom jag på lite saker, nämligen;

Jag är i lika bra skick fysiskt som en 88-årig leukemipatient i terminalt stadium.

Jag får ångest av att svettas

och ja, det var det. Men två ganska vägande skäl, enligt mej. Dumma dumma mej. Och dessutom är jag målvakt. Det betyder att alla helvetes ladugårdsdörrar till käringar (alla kvinnliga handbollsspelare ser ut som stora fittiga militanta lesbon) kastar bollen MOT MEJ. HÅRT! Och jag skall alltså försöka kasta mej EMELLAN bollen och målet. AJ.AJ AJ. Det gick när man var ung och dum. Men nu är jag gammal och vis. Trodde jag.

Påsk

Långfredag! Idagskall man sura och sörja och vara fittig och melankolisk och ledsen.
Alltså ligga i sängen och se på teve.
Men NEJ!Den idén förstörde L, för HAN kom på att idag skall vara STÄDDAG! Jag hatar att städa. Och om jag kunde skulle jag fly till skolan och väva på min matta. Men det kan jag inte, för skolan är stängd.
Jag funderar på att anställa någon liten flyktingkvinna att städa mitt hus. Helst skall hon vara från thailand eller kina, så att hon ryms att bo i städskåpet, tillsammans med skurhinken och dammsugaren.

hmm.

onsdag 8 april 2009

att väva en matta.

idag har jag vävt. VÄVT! Sånt som gamla tanter och socialt hämmade människor gör (när dom inte stickar eller scoutar). Egentligen skulle jag ha velat vara hemma och titta på episode 1 och 2 av the hills season 5 istället, men jag bet ihop. Och vävde.

När jag kom hem fick jag dock frossa i ytlighet och nedärvda stålar. AHH!

bloggsjit

jag undrar om jag är cut out för bloggande. Jag uppdaterar aldrig. Jag kommer på kuliga grejer när jag är på stan och så skriver jag inte ner dom senare, utan jag tittar på the Hills på teve istället. Jag prioriterar the Hills över min blogg! Fast det är en orättvis jämförelse för jag prioriterar the Hills över allt annat. Utom the City. Det vinner allt. Go Whitney.

Menn herreJÄVLAR vad Whitney pratar störande. SOm om hon skulle ha en stor kuk i käften, pardon my svenska. Men liksom när hon ska säga "thing" så säger hon "thannnnggghhkk". Liksom gaaaah kukimunnen aaaaah.Men I lover her. Hon är en sån som ser ut som en liten tjockis i fejset och så är hon smal som en etiopier. Detär fint, som en hund, ungefär.

facebook

FY FAAAN vad jag hatar facebook.

Men ibland blir det kul. Hähä, stackars colombian. Men man kallar mej inte very prety woman ostraffat.

torsdag 2 april 2009

hälsogranskning

HEjhejhej.

Idag var det hälsokontroll i skolan. Muahahaha. Jag sa en massa töntiga saker som att mina framtidsplaner var att bli glamourmodell och att mina fritidsintressen är att porrsurfa och titta på teve. Men så är vår hälsosyster typ 12 år gammal och säger saker som "chips behöver man inte tycka om heller, det är bara skräp" eller "röka är helt onödigt..det är helt......dumt...". HAHAHAHA!
Vittu jå vai?
Hon kommer att få värsta rebellbarnen,hon kommer att förbjuda ALLT som inte heter rågbröd eller motion och barnen kommer att bli som galna babianer och supa och knarka och spela fan innan dom fyllt tie, i protest.Hähä.

onsdag 1 april 2009

Hullut päivät

hej va e de me Hullut Päivät? Sluta nu ren.

skyll inte på hormoner!

Jag såg en dokumentär på teve. Den handla om män som ville vara kvinnor och tvärtom. Helt spännande. Men en sak störde mej. En doktor i programmet satt och sa att hon, genom sitt arbete med transsexuella lärt sig att de skillnader som förekommer mellan könen och som feminister påstår att är invanda beteendemönster och försöker utrota, i SJÄLVA VERKET BEROR PÅ HORMONER!

För denna fiffiga doktortant hade sett att när en dam får i sig testosteron, då blir hon manlig och beter sig som en man, pim pom puff sådär bara. Blir mindre känslosam, stöddigare,aggressivare, självsäkrare, börjar tänka "som en man" helt enkelt. Så, så måste det ju vara. Det är Hormoner! Inte inlärt beteende.

Men.

Nu gömde ju fiffiga doktorn en viktig sak. Dessa kvinnor vill ju vara män. Och får de plötsligt ett hormon som skall göra dom manliga kan man ju vänta sig en viss placeboeffekt. Dessutom beter sig ju dessa kvinnor efter ett bestämt mönster, de beter sig såsom dom har blivit lärda (medvetet och omedvetet) att män ska bete sig. Dom vill uttryckligen inte vara kvinnor, så de gör allt för att bli sedda som män. De lindar sina bröst, de klär sig som män, uppför sig som män. Att påstå att det är hormonet som bär skulden för "manligt" och "kvinnligt" beteende är strunt.
STRUNT. Det är invanda beteendemönster, som vi får med oss ända från det att vi är små bebisar som kryper runt och jollrar på dagisbordet. Vi får lära oss hur en kvinna och en man på olika sätt skall hantera samma sak. Inte något hormon.

Förresten tycker jag att det borde finnas mera stöd att få ifall man vill byta kön. Det är ju dyrt som i helvete. Och tänk vad fittigt att vara fången i fel kropp!