tisdag 23 februari 2010

slut på koman

Jag har legat i koma nu i typ en vecka. Inte gjort ett skit. Men idag började stora tvättkalaset och jag gjorde till och med en portfolie som jag lämnade in och en annan uppgift, och en annan och en stipendieansökan. Wau.
På fredag åker jag till Österboooootn. Hem till pohojanmaa och rötterna. Synd bara att mina rötter hatar mig och tycker att jag är en fet liten bortskämd gris. Därför ska jag hänga med min kompis Nina istället. I krrrommbi. Det heter kronoby på vanligt språk. Där ska vi mjölka kossor och supa. Eller det har jag i alla fall inbillat mig. Är det inte det man gör i österbotten. Och slåss då, förstås.

lördag 20 februari 2010

karma

PERUSPERUSPERUS! VArför ska jag glömma min kännykkä i HMs Pukukoppi? Vittu säger jag bara. Jag lovar, de e karma. De e för att jag inte skänkte några pengar till Haiti. Hmm. Tänker man så, så kom jag ju lindrigt undan.

AA

Snart kommer A och A till mej och vi skall kalasa lite och mumsa på något gott och vara glada och lyssna på lite LP:n och titta vad jag har slösat pengar på idag (bajs från henkka och maukka). NAjznajznajz.
Igår va ja hos mamsen och blev spoilad. Middag och bastu och karkki. Glamorözt!
Min morza e bäzt. Jag märkte det när jag flyttade hemifrån och slapp bo under samma tak. Så alla ni som tycker att er morsa är en jävla fittkärring. Har ni testat flytta hemifrån?

bollywoodmingel

snart åker jag till INDIEN. 10 dagar. då hoppas jag få gå på mingelpartys med bollywoodkändisar eftersom den bättre hälften praktiserar på en sound design studio som gör ljudet och musiken till filmerna. Glassiiigt. Mammas kommentar var " okej, men om du ska gå på såndärna partyn måst du ta reda på indiernas dresscode. Du kan int bara gå på som en ångvält. Som du annars brukar". Min mamma tycker att jag ser ut som en ångvält? Jag förstår inte?vem vill inte mingla med denna indiska godbit?Eller denna? Curry nam-nam.

flegmatisk

Vittu ja har vari flegu. Med att uppdatera. Zori alla bloggläzare. Men vad har hänt? Hm. Inget. Min hund har haft rumsrenhetsrekord (typ18 timmar). MMöööjag har lagat smoothies och skolkat. Se nu, lika bra att ja int har uppdatera.

lördag 13 februari 2010

Laitinen vs Amstrup (jaevla danskar).

Louise Amstrup, COPY MUCH LATELY???? Tanten bär Louise, under det en look från finska Laitinen

hej heddagron.ratata.fi! Vem dog rikit hej?

HAHAHAHAHAHHAHAHAhhHAhahHAHhhA! Det här gjorde min dag. Så Fittigt Roligt. Och nu är jag varken ironisk eller elak, igen en gång.

Save Mischa!

Nu måst jag lite slå ett litet slag här för Mischa Barton. Alla tycker att hon har blivit så fet och ful. Lite som en valross som rullat sig i en hög med märkeskläder och sen ställt sig upp och börjat promenera bland folk.
Men så är det inte! Hon har blivit vuxen!
Alla jämför henne med hur hon såg ut under sina O.C.-år. Men halå. Hon var ett barn då. Vadå, 17,18, 19? Då har man TID med att springa runt och försöka se ut som en pinne och slösa energi på någon semi-ätstörning.
Något händer när man passerar typ 21. Då blir man lite pluffsig. det är för mycket sprit och vin och ostkvällar och ben and jerry's kvällar och godiskvällar och chipskvällar och benandjerry'sochgodisostochvinochchipskvällar att hålla reda på. För att inte tala om krapulamat. " Skräpmat högst en gång i månaden" är helt jävla omöjligt. HAHA säger jag. Är man full tre dagar i veckan blir det skräpmat tre dagar i veckan. Och äter man skräpmat tre dagar i veckan kan man lika gärna äta det 7 dagar i veckan.
Sen har vi det här med droger. Mischa tycker om att puffa lite då och då, har jag hört. Ifall ni inte har upplevt munchies någon gång i era liv, så kan det bäst beskrivas som att ha varit utan mat eller vatten i 4 år men sedan ha komma till ett pepparkakshus med en buffe (bättre än den på viking en morgon klockan sju då man svajar upp från hytten me fittig krapulahunger) uppdukad framför sig, UTAN ATT FÅ RÖRA EN SMULA. Så man äter pretty much allt som kommer i ens väg (inte för att jag själv har provat men man har väl sett på teve..).
Värst är dock sambofetman. Och Mischa har antagligen en sambo närhelst hon vill. Money makes it happen.

Konklusion:
Förstås i helvete att Mischa ser ut som en vanlig människa. Hon har vuxit upp. AND ALL U HATERZ OUT THERE; ZO ZHOULD YOU!!!

"Hej jag heter Mischa och min hobby är att banta. Nej. Det är mitt LIV."


"Hej jag heter Mischa och vem vittu har stulit min snickers?"

Voi vittu 2

vet ni när man river morot. och sen river man på av bara helvete. Ungefär som när man runkar av någon (inte för att jag vet hur det går till men man har ju tittat på teve..). Och sen river man sin tumme. Man river liksom med sitt eget kött in i dendär morotsmixen. Lite blod kommer det med också. Och så ÄTER man det.
Kannibalism. Voi vittu.

Voi vittu 1

voi vittu så bra blågg. Jag trodde att det bara va blondinbella som kunde få mig att kissa på mig av skratt. Men detta slår henne med hästlängder. Och nu är jag inte ens ironisk


torsdag 11 februari 2010

Mumbai calling.

Jag skypade just lite med Mumbai. Nu vill jag dit ännu mer! Jaiksjaiksjaiks!

onsdag 10 februari 2010

Ögonmakeup skola

Alltså många läsare undrar ju hur jag har gjort dagens ögonmakeup. Och det är då den här naturliga, lite heroin-chica (alltså när man tagit heroin 14 dagar i sträck och bott i ett dragigt garage tillsammans med råttavföring och gamla potatisskal) looken.
Jag har några tipzz dårå

Det är skitenkelt. Lättast går det om duär allergisk mot något, typ djur. Då är det bara att gå och borra in näsan i närmaste hund/katt, sedan applicera lite hundhår iögonvrån och gnugga medelhårt tills önskade effekt uppstår.

Eller så tar du din sunkigaste tjekompis eyeliner och mascara. Applicera generöst och gärna på insidan av fransraden. Applicera en gång till. Och en gång till. Gå till ett svettigt musudisco och dansa med suspekta typer.Gå hem och lägg dig i smutsiga lakan OBS! TVÄTTA INTE BORT SMINKET FÖRST! När du vaknar på morgonen ser du förhoppningsvis ut som jag idag.

Sista tipset är att du åker med någon Vikingbåt. Amorella är att föredra men Isabella går också. Ta så mycket av alla mascara/eyeliner/ögonkrämstesters du hittar (dom som alltså står framme för offentligt bruk). Av dessa båtars klientel att döma kommer du inte bara att få en häftig allergisk reaktion, kanske till och med HIV. Detta tips är skitbra också ifall du inte har någon vän/väninna som är speciellt sunkig av sig. P.s. för extra effekt, borra in asiktet i båtens heltäckningsmatta. Detta torde göra effekten så gott som permanent.

Jag ar själv inte testat något av ovanstående alternativ, jag antar att det bara kom naturligt för mig, som ett brev på posten.Vilken liten lyckost jag är.

visum

Snart får indiska ambassaden en ansökan av en ZÅHÄR HET BRUD:
AHAHAHHHHa. FjortizzZ. Zå Zuper Znygg azzå. Nu måste jag gå och torka upp hundkiss och efter det skall jag peta bort varklumpar från mina ögonvrår. Ahh.

hej alla snela tjära blågglesare

Jahapp. Det blev inget slampandes. Oc inget nedvärderande heller. Istället blev det ögoninflammation för hela slanten, jiha.
För att alla ska förstå hur synd det är om mig skall jag publicera inte bara en, utan 3 bilder på mina stackars ögon.Jag rekommenderarstarkt att trycka på bilden för att få den förstordad.


hyi satan.

tisdag 9 februari 2010

hobby-tajm

jahapp, idag tror jag att jag skall slampa runt lite i min American Apparel body. Den med nät i mitten. Den e soft, man känner sig lite som en wife beater/trailer trash i den. Pretty perfect om ni frågar mej. Det kommer antagligen att vara mycket pampasbor dit vi ska ikväll. JESS!
Jag skall få ägna mig åt min favorithobby; att vara nedvärderande.

bättre

Jag vill till Indien. Vill vill vill. Nu nu nu.
Humörsvängningar anyone?

måndag 8 februari 2010

hatband

jag har ett nytt hatband. Alltså ett band jag hatar. Guano Apes. Literandom, jag vet.Men en kompis tipsade om dem (trodde dom var utdöda vid det här laget) och jag satte på dom, helt utav misstag på spotify. Det fick mej att vilja stifta en lag som förbjuder att tyskar skapar musik. Vi har många andra exempel på arför denna nyalag skulle gynna den breda allmänheten; Rammstein, Blümchen, Tokio Hotel. För att bara nämna några.
Nä tyskar skall ägna sig åt fotboll, öldrickande och etnisk utrensning. Det är det enda de är bra på. Men DET är det VÄLDIGT bra på.

Nä, tysklad får bara en halv freakishly muskulösdvärg av mig. För att deras språk låter så fjantigt. Och för att det finns en tysk futispelare som heter Ballvax. Mycket lustigt.


och sämre

jag vill inte åka till indien längre.

sämre

Den här dagen blir inte bättre. Bara sämre. Och sämre. Har någon lite heroin att bjussa? kåmåån.

söndag 7 februari 2010

fyfaaan

Jag är så jävla jävla jävla jävla förbannad VARFÖR finns det barnpornografi?? Och varför sitter VUXNA mnniskor och titta på avklädda 13,14,15,16 och 17åringar på nätet? Det är så jävla helvetes sjukt och jag blir så helvetes förbannad. Jag blir så förbannad att jag sitter och storlipar vid datorn och får lust att slå någon väldigt hårt.

Jag är så ARG! Jag är så helvetes jävla förbannad att jag inte vet vad jag skall göra med mig själv. Jag vill så gärna skrika åt någon. Slå någon så att det gör ont, så att det kommer blod, skrika elaka hemska saker så att någon blir skadad för livet. Jag vill förstöra.

Fan.fan.fan.

lördag 6 februari 2010

Flådda minkar!


Läser lite i blondinbellas blogg. Hon har tydligen haft "bloppis" (låter som en könssjukdom), såhär skriver hon:

Gud vilken bra dag och kväll igår! Först ut var bloppisen som gick bra. Det kom en hel del folk och jag blev av med en massa kläder vilket var skönt. Jag hade en vakt med mig på grund av att jag fick en flådd mink kastad på mig förra gången men i år var det bara gulliga tjejer som jag hade jättetrevligt med!

MUAHAAHAHAHHAHAHAHAH! Fy FAEN så najzz! Någon smugglar med sig en flådd mink på bloppisen och hivar den i fejset på henne. Genious. Ta åt er alla mesiga vargivrare! Det där kallar jag verkligt samhällsengagemang.

stockhom report

Idag har jag rantat runt i sthlm och spenderat pengar jag inte har. Jag försökte hålla ögonen öppna efter någon som såg ut som en rik liten bratz med förkärlek för brunhåriga finlandssvenskor men jag hittade ingen. Fick finansiera allt själv. Utan finanser.
Men jag scorade some good shit som allt komemr upp när ja kommer hem till min kamer. Men två byxdresser från Beyond Retro, Urban outfitter strumppisar, Weekday klänning/top och så FitTiGt snygg Parkas från Monki. Success med andra ord.
Så har jag skattat åt en snubbe som stod och sjöng Oasis skitfalskt i tunnelbanan. Alltså råskrattat. I hans ansikte. Fy faen så hemskt det lät.

Kollar nu på en film om sorority girls med Audrina Patridge. Hon var med i 2 minuter. Sen blev hon dödad. Alla utom jag hurrade. Jag hade blandade känslor.
Oj hoppas jag inte spoil den filmen för någon nu.

fredag 5 februari 2010

sthlm

Nu åker ja ti stockholm, tjarrå!

hundkalasGrannens äckliga pudel kom på besök. Den är grose. En enda stor hårboll med ett utstickande spetsigt fejs där i mitten. Åt min hunds leksaker gjorde den också.

bästa kvällen i mitt liv.

Igår var en så JÄVLA rolig kväll. Först gick jag på förfest. Där var jag i ca 23 minuter. På den förfesten spelade man aikakone och smurffit. Som tur gav min kompis mig två burana 400 som jag svepte. Sen gick jag och köade i kön till börsen. I en timme. Där spelade vi blandannat lady Gaga och beastie boys på våra mobiltelefoner. Jag letade efter nylänningar att kähy med. Jag hittade inga. När vi var en halv meter från dörren gick jag hem.

Jag ger kvällen 4 av 5 freakishly muskulösa dvärgar (minus för musiken på förfestn och bristen på nylänningar att hacka).


torsdag 4 februari 2010

Arianns aforismer


Ariann: Vittu jag har issues. Jag vill bara döda alla.

tittatittatittaI New York fanns det här inristat i trottoaren. Vad kan man säga? It was meant to be.

madneZZ

Frida kom. Hon lekte med min hund.
Sedan doka hon.


Anni kom också
Alina kom också. Hon gilla mina rådjurshorn.
Sen gick vi på keikka. Frida så lite full ut så ja bleepa hennes fejs.


Hartbrejk stereå spela. Dom e helt bra fast dom e från pargas.I förgrunden syns real mckenzies sångare.
Han visa rumpan åt min kompis och ville hångla med henne.


Sen spela the real mckenzies. Dom spela My Bonnie is over the ocean. Punkversion.


Nån freak hade fula hårgrejer och jag blev äcklad och ville slå henne i huvudet.

Där är Leif. Han i rutigt alltså. Han blev inte utkastad. Inte ikväll.

onsdag 3 februari 2010

JE!

JEJE snart kommer allra bästaste F och A och A och A och en till A och gör så att jag glömmer mina sorger och hurra vad jag har saknat dom. LuvLUVluV. Om de blir nå bilder från ikväll sätter jag upp dom här sen. Freddy ska få barnvakt och mamma ska ut o svira.


Hoppas jag får slå någon på käften ikväll.

klubi

Idag blirdet käjkka på Klubi. Heartbreakstereo och the real mckenzies och huhhuhuh vad det bli bra, antagligen. Om inte så blir jag sur.

tisdag 2 februari 2010

Så Jävla Bra!
jag har en ny favorit. ALESSANDRA SANGUINETTI. Hon har nu puffat ner Sally Mann från förstaplatsen.

Eller nej. Men ställt sig brevid i alla fall.


omslagsbrud
Look bitchezz. Jag är en KÄNDIZZ! I MADE TWO COVERS. Stoltast är jag över äran att pryda omslaget till True American. Jag tror att jag skall bifoga detta i min Visa-application

animeisjön

Ninah hade två. Så jag vill också ha två.animeisjön

Ninah gjorde det. så jag gör det också.sjåpping

Idag har jag sjåppat. Nämligen mat och fastlagsbullar. Men också denna lilla godbit från etsy.com

Kanske jag borde ha skippat fastlagsbullarna, så att jag får på mig den sen när den kommer. Den är vintage.. hoppas inte snuskig och sunkig.

ojvoj.Nämen på riktigt. hähä.

kOnZt

Här kommer lite pseudokonst. Denna godbit heter Anette caught in a net. Detta lilla udnerverk kom till under en av vinterns Wokshops där temat ver NETS. Nät alltså. Får tolkas hur man vill.Vad tycker ni? Nej just det. Ni är bara intresserade av att bli upprörda över något jävla varginlägg! Kanske jag borde byta namn till skogsmullebloggen. Eller Vargbloggen. Eller Bloggen med ETT inlägg om vargar som fittiga vargälskare kan kommentera.Hähä!

ensamstående

Idag blir jag ensamstående förälder till Freddy. Den bättre hälften åker till Mumbai. HJÄLP!
I Mumbai händer det galna saker. Man blir rånad och förgiftad och magsjuk och traumatiserad. Men det är lite häftigt också. Där bor 19 miljoner människor. Det är så JÄVLA mycke människor!

Om en månad är jag också där. HJÄLP! Då blir Freddy en orphan. Jag tänkte att jag plockar bort allt farligt från golvet, täcker vardagsrumsgolvet med tidningspapper och tömmer ut 8 kg hundmat i köket. Sen ser vi om han lever när jag kommer tillbaka två månader senare

uh-lala

Min hund fick en ny pipleksak idag. Att klämma på en känns som att klämma på ett litet silikonbröst (finns det såna? Alltså små silikonbröst?).

måndag 1 februari 2010

födelsedag

Idag hade lillasysteri födelsedag. Ojnejojnejojenj. Hon blir 15! Ojnejojnejojnej. Det är i den åldern man skall börja rÖka och dricka och förlora oskulder hit och dit. Yäk säger jag bara!
När jag var 15 tog min storasysteri med mej på bar första gången. Jag fick låna hennes leg. Hon var 21. Vi var på Åland. Min kusin skulle konfirmera sig. Kvällen innan gick vi ti Arken. Oh vilket ljuvligt ställe, och lika stor diversitet som dess bibliga namne. Där fanns alla möjliga sorter; gorillor, apor, elefanter, myrslokar och kåtbockar.

Nästa dag gick jag till kyrkan och fy SAATTTAN vilken krabbis jag hade. Men jag kunde hålla mig tills vi kom till mottagningen efteråt. Där fick sedan magsafterna flöda i smyg på toan och ingen jävel märkte. I was born to do this, visste jag då.