lördag 28 februari 2009

kakhuset <3

Jag bara måste tipsa om en löjligt bra blogg.
Den heter kakhuset <3 och finns på metrobloggen.se . Bloggen hadlar om Alexandra, en liten wannabee brat med blondinbellakomplex och Mattias, hennes pojkvän som pluggar i Australien. Eller ja, egentligen handlar det väl om hur Mattias knullar runt i Australien och i bloggen kallar det för "att plugga", "ta en öl med kompisarna" eller "sticka och surfa".
En gång kom det faktiskt ett halvhjärtat medgivande, han åkte på "roadtrip".Med killkompisarna. I Australien. HÄHÄ. jåjå.
Det enda Alexandra gör är bantar (och "pluggar" naturligtvism, internationell ekonomi och psykologi och annat viktigt och vettigt, duktig flicka), för att vara så smal och snygg eftersom hon antagligen är övertygad om att detta kommer att göra henne så pass åtråvärd att Mattias aldrig mer kommer att titta efter en Australiensisk bikiniprydd bakdel. Och så hoppas hon väl vara fit for figtht tills hon flyttar till sin two-(or three- or four- or five- or 78-) timing boyfriend i Australien, där hon ser sig själv strutta runt i minimal bikini, kramandes koalor dagarna i ända. Muahaha. Det är en disaster. A hot mess. Och för mej som älskar att leva mej in i människors undangömda, i vissa fall latenta ångest är det här rena rama julafton. Nu just är bloggen lite tråkig för Mattias är hemma på besök i Sverige, vilket betyder att Alexandra har full koll på honom hela tiden, vilket betyder att alla australieninlägg med skamfyllda och ängsliga otrohets-undertoner uteblir. Men han reser snart, som tur!
Lovelovelove.

1 kommentar:

  1. Jag håller med Alexandra försöker vara wannabe Blondinbella, likaså försöker de snobba till det i bloggen haha allt du skrev stämmer så jävla bra!! Jag hoppas att Mattias ligger med någon brud i Australien och dumpar Alexandra för gott!!

    SvaraRadera