tisdag 9 mars 2010

fran kronoby till mumbai

Oho. Sa paminde min van F mig om att jag inte uppdaterat pa en stund. Sa jag tankte borja idag.

Det har hant lite grejer. Jag kom hem fran osterbotten, packade om och stack till Mumbai. Tack forresten Nina som tog hand om mig o lat mig bo i hennes WunDerbara hem! De va siitkyyl.

Min connection ti Mumbai fran Abo var javvligt jobbig. Jag kande mig som en overkord struts nar jag antlige nvar framme.
Jag startade med en buss som for 03:00 fran abo till h:fors vanda och sen akte flyget 06:30. Jag mellanlandade i Amsterdam och sen vidare till Mumbai.
Mumbai ar galet. Det ar ett javla kaos och man mast slass for att ta sig fram. Tavla mot alla, smita fore, armbaga sig fram. Det ar ganska jobbigt. Nar jag kommer hem fran jobbet pa kvallen ar jag helt slut och sover i tre timmar, som ett mumintroll i vinterdvala.

Jag jobbar pa en designbyra, som gor mycket inredningsplanering och planerar utstallningsomraden och "stalls" till olika foretag till massor. Sen har dom en grafisk avdelningen som gor all grafisk planering till allt. Senast har dom inrett Tommy Hillfigers kontor i Bandra. Dom anvander program jag inte kan anvanda men det ser javligt siistii ut. Jag har inte annu fatt nagra uppgifter sa ja sitter mest o chillar...e pa nettin o forsoker se ut som om ja gor nagot vettigt. Vilket ar ganska svart.

Men de har va en update 1. snart kommer del 2.
guds karlek o allt sant.

2 kommentarer:

  1. Tack för att du kom o hälsade på mig! :)
    Hoppas du snart får några intressanta uppgifter att syssla med!

    SvaraRadera
  2. Heej ja ha sutti varje dag o hoppats på att du snart sku uppdatera! Ja e så nyfiken på hur d går där:) var bor du? Hur e d? Saknar du hem? O sen sku man ju uppskatta foton, så man kan föreställa sig ditt liv där ;)
    PUSS <3 <3

    SvaraRadera